Çeviri Kulübü'nün, ''İşaret Dili Atölyesi'' için kontenjan sınırlı

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Edebiyat Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Çeviri Kulübü (İSÇEV), tarafından ''İşaret Dili Atölyesi'' adlı bir etkinlik düzenlenecek.

Yoğun talep üzerine ikincisi yapılacak Atölye, 17 Nisan 2021 tarihinde zoom platformu üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Etkinliğe, Eğitmen Neslihan Kurt konuşmacı olarak katılacak.

Atölye,  başta İstanbul Üniversitesi öğrencileri olmak üzere diğer üniversitelerden de isteyen her öğrencinin katılımına açık olacak. Atölyede işaret çevirsinin içeriği ve işaret dili alfabesi gibi birçok konuda eğitim verilecek. Atölye için açılan sınıfta kontenjan sınırlı olacak.

Öte yandan, daha önce de İSÇEV 2019-2020 akademik yılı içerisinde İşaret Dili Atölyesi düzenleyerek katılımcılara katılım belgesi vermişti.