Dil Kültür Kulübü - II. Yeditepe Bienali Gezisi

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dil Kültür Kulübü tarafından; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Fatih Belediyesi ve Klasik Türk Sanatları Vakfı iş birliği ile gerçekleştirilen II. Yeditepe Bienali’nin ''Fatih Cam Küp Galeri'' alanına 6 Mart Pazar günü 13.00'da bir gezi düzenlenecektir.

II. Yeditepe Bienali’nin teması Çerçeve İçi-Çerçeve Dışı’dır. 7 Ocak ve 7 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. İslam Sanatlarının seçkin örneklerini, yalın ve seçici sanat anlayışı ile bir araya getirerek kendine özgü üslupla sergileyen bienal, “her şeyin zaten yerli yerinde olduğu”na dair kadim Anadolu bilgeliğinin çağrısını işitmeye ve duyurmaya dair bir teklif sunmaktadır.

Gezimize katılmak isteyen kişilerin, aşağıda bulunan katılımcı formunu doldurmaları yeterli olacaktır.

forms.gle/98dKDkRwp5SXDYaf8

Bienal hakkında detaylı bilgi almak için ziyaret edebilirsiniz:

yeditepebienali.com