Felsefe Topluluğu, ''34. Çevrimiçi Öğrenci Kongresi'' için hazırlanıyor

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Edebiyat Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Felsefe Topluluğu, tarafından ''34. Çevrimiçi Öğrenci Kongresi'' etkinliği gerçekleştirilecek. 

Katılmak isteyenler, yazdıkları bildiri özetini 30 Nisan 2021 tarihine kadar iuftiletisim@gmail.com e-posta adresine mail yoluyla gönderebilecek. 

İlk kez çevrimiçi olarak yapılacak etkinlik programı 28-29 Mayıs 2021 tarihlerinde 2 gün boyunca sürecektir. Felsefe Topluluğu ile ilgili etkinlik haberlerinden ve tüm gelişmelerden haberdar olmak için sosyal medya hesapları üzerinde takip edebilirsiniz. 

Felsefe Topluluğu Kulübü Başkanı Buse Güreli, yaptığı açıklamada, kongreye salgın hastalık nedeniyle ilk kez çevrimiçi olarak hazırlandıkları için heyecanlı olduklarını söyledi. 

Kongreye katılmak isteyenlerin bildiri özetlerinin en az 1200 kelime olması gerektiğini vurgulayan Başkan Güreli, 5 anahtar kelime, istifade edilen kaynakça ve bildiri gönderenlerin iletişim bilgilerinin 30 Nisan 2021 tarihine kadar kendilerine ulaştırılmasının önemli olduğunu hatırlattı.